Termeni şi condiţii

CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit la www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea UEBE Medical GmbH isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor prevederi se poate accesa la pagina "Termeni si conditii".
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
DA&ZA Pharmachem SRL furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro nu este gazduit pe serverele societatii DA&ZA Pharmachem SRL astfel incat aceasta nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. UEBE Medical GmbH  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.DEFINITII

Acest site este intretinut si administrat de UEBE Medical GmbH (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate .
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro, este denumita Client .
Adresa web care este proprietatea UEBE Medical GmbH, va fi denumita generic site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro, vor fi denumite in continuare continut .

 

COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii  DA&ZA Pharmachem SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la DA&ZA Pharmachem SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea DA&ZA Pharmachem SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC DA&ZA Pharmachem SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice acord de acces neautorizat la site-ul www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre societatea DA&ZA Pharmachem si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Confidentialitate:

    www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

     www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

      Furnizarea datelor personale catre www.ramai-insarcinata-cyclotest.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.