Ajutor în planificarea unui copil

Rămâneţi însărcinată mai repede cu cyclotest

Ajutoarele pentru planificarea copiilor sunt concepute pentru a vă aduce cu un pas mai aproape de copilul pe care l-aţi planificat, ajutându-vă să rămâneţi însărcinată.
Deoarece femeile pot rămâne însărcinate numai într-un interval de timp foarte scurt în cadrul fiecărui ciclu şi există multe alte condiţii de fond care trebuie să fie îndeplinite, este important să ştiţi precis când este faza dumneavoastră cea mai fertilă din cadrul ciclului, pentru a concepe un copil.

Produsele din gama noastră cyclotest de planificare a copiilor vă ajută, deoarece, coordonând momentul în care faceţi sex pentru a coincide cu zilele cu potenţial fertil foarte ridicat, indicate de către cyclotest baby, vă creşteţi de multe ori şansele de a rămâne însărcinată rapid, comparativ cu cuplurile care nu utilizează ajutoare.

Pe lângă produsele cyclotest de planificare a copiilor, multe alte măsuri, precum schimbarea dietei dumneavoastră, reglarea ciclului cu ajutorul plantelor medicinale, reducerea stresului în mod strategic şi multe altele, vă vor ajuta să rămâneţi însărcinată imediat.
cyclotest este partenerul dumneavoastră de încredere, din momentul în care aţi început să planificaţi un copil şi până la obţinerea cu succes a unei sarcini.
Şi dumneavoastră utilizaţi – asemenea multor alte femei înaintea dumneavoastră –cyclotest pentru planning-ul dumneavoastră familiar ferm!

cyclotest – modul natural de planificare a unui copil!

Rămân însărcinată cu cyclotest

rămâneţi-însărcinată-cu-cyclotest

Să rămâneţi însărcinată cu cyclotest baby? Este destul de simplu – foarte puţin efort este implicat. Aflaţi aici ce paşi trebuie să urmaţi.


Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Avantajele cyclotest avantajele-cyclotest-baby

Nu sunteţi convinsă încă să utilizaţi cyclotest baby ca partener al dumneavoastră pe drumul către conceperea unui copil planificat? Vom fi încântaţi să vă arătăm alte câteva avantaje...

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

cyclotest baby dintr-o privireplanificarea-unui-copil-cu cyclotest-baby-şi-sarcina

Mic cât dispozitivul dumneavoastră de organizare şi cântărind doar 100 de grame – acesta este cyclotest baby. Priviţi-l îndeaproape şi analizaţi detaliile sale fine...

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Detaliile tehnice ale cyclotestrămânerea însărcinată cu cyclotest baby

Cu ajutorul măsurătorilor sale de înaltă precizie şi a capacităţii sale de a învăţa ciclurile dumneavoastră individuale, acesta poate indica zilele dumneavoastră fertile. Citiţi aici detaliile sale mai tehnice.

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Întrebări şi răspunsuri despre cyclotest întrebări şi răspunsuri cu privire la planificarea copiilor

Fără îndoială aveţi întrebări cu privire la cyclotest baby şi doriţi răspunsuri. Primiţi răspunsuri cu privire la măsurarea temperaturii în caz de boală sau atunci când luaţi medicamente şi chiar răspunsuri cu privire la probleme tehnice aici.

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

cyclotest poate face mai multavantajul cyclotest şi profilul de fertilitate

Alte calculatoare de ciclu pot monitoriza, de obicei, un singur indicator al fertilităţii. cyclotest baby poate să înregistreze atât temperatura, cât şi valorile hormonale. Şi nu doar atât...

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Experienţe privind planificarea copiilorexperienţele cu cyclotest baby

Teoria este inutilă fără practică – Citiţi aici experienţele unor cupluri cu privire la planificarea copiilor. Scrieţi-ne şi împărtăşiţi-ne experienţa dumneavoastră. Noi vom publica testul dumneavoastră şi vom împărtăşi experienţele dumneavoastră altor cupluri.

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult