Avantajele cyclotest – calculator sarcina

calculatorul-de-ciclu-cyclotest-babycyclotest baby – modul natural de a avea copilul pe care l-aţi planificat

cyclotest baby vă ajută să reduceţi perioada de timp în care trebuie să aşteptaţi până când rămâneţi însărcinată. cyclotest baby stabileşte, pe baza temperaturii dumneavoastră corporale, zilele fertile personale ale dumneavoastră, când există cea mai mare probabilitate de apariţie a unei sarcini, dacă faceţi sex – în mod complet natural, fără niciun stres şi fără hormoni sau intervenţii în cadrul proceselor naturale ale organismului dumneavoastră.

cyclotest baby este uşor de folosit

Cu ajutorul dispozitivului cyclotest baby, în unele zile din cadrul ciclului dumneavoastră vă măsuraţi temperatura dumneavoastră corporală bazală dimineaţa, imediat după ce  v-aţi trezit, dar înainte de a vă da jos din pat. Imediat după efectuarea măsurătorii, starea dumneavoastră curentă de fertilitate este indicată pe afişaj: fertilă, nefertilă sau cu potenţial fertil foarte ridicat. Făcând sex în zilele indicate cu potenţial fertil foarte ridicat, vă creşteţi semnificativ şansele de a rămâne însărcinată.

Fiabilitate maximă prin verificare dublă

cyclotest baby este singurul calculator de ciclu certificat în Europa care este capabil să include doi indicatori de fertilitate în calculele sale în acelaşi timp (temperatura şi, de asemenea, calculul nivelurilor hormonale sau rezultatele observării mucusului dumneavoastră cervical ).

cyclotest baby vă asigură fiabilitatea planificării cuplu în pat

cyclotest baby vă indică în avans când să vă aşteptaţi să începeţi să ovulaţi în cadrul ciclului dumneavoastră prezent. Acest afişaj este verificat în cursul ciclului pe baza valorilor curente de temperatură şi, dacă este necesar, este corectat.

cyclotest baby este campion în ceea ce priveşte raportul preţ/performanţă

Dintre toate calculatoarele de ciclu, cyclotest baby este campion în ceea ce priveşte aportul preţ/performanţă. Odată ce a ajutat o femeie să îşi îndeplinească dorinţa de a avea un copil, acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca mijloc de contracepţie naturală. Această facilitate este mult lăudată de multe femei. În cazul cuplurilor care doresc să aibă mai mulţi copii, femeie va fi destul de refractară la ideea de a reveni la contracepţia hormonală în perioada dintre cei doi copii, deoarece aceasta ar putea întrerupe ciclul său natural şi i-ar putea pune în pericol concepţia spontană.

cyclotest baby nu implică nici un cost de monitorizare

Cu ajutorul calculatorului cyclotest baby, aveţi tot ce vă este necesar. Nu este contractat nici un cost de monitorizare prin necesitatea, de exemplu, de a cumpăra beţişoare de testare, aşa cum este cazul calculatoarele ce efectuează măsurători ale nivelurilor hormonale.

cyclotest baby este moderncopil-care-râde

cyclotest baby este un calculator de ciclu cu tehnologie avansată. Interfaţa USB integrată în cadrul dispozitivului cyclotest baby pentru transferarea datelor dumneavoastră este o funcţie unică printre calculatoarele de ciclu. Dacă, în pofida faptului că faceţi sex regulat în zilele fertile, nu rămâneţi însărcinată în perioada dorită, vă puteţi transfera datele personale cu privire la ciclu pe calculatorul dumneavoastră personal prin intermediul interfeţei USB integrate utilizând cablul USB pus la dispoziţie. Utilizând software-ul cyclotest conţinut în pachetul iniţial cyclotest, vă puteţi transpune grafic datele de ciclu sub forma unei curbe de ciclu şi puteţi rezuma datele într-un profil de fertilitate. Puteţi apoi să tipăriţi, să stocaţi în memorie sau să trimiteţi prin e-mail acest profil de fertilitate.

Profilul de fertilitate îi poate oferi medicului dumneavoastră indicii utile cu privire la motivele pentru care nu rămâneţi însărcinată. Tratamentul pentru planificarea copilului poate fi astfel redus semnificativ, iar timpul valoros poate fi utilizat pentru alte lucruri.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult