Calculatorul de ciclu cyclotest poate face mai mult – avantajele cyclotest

În timp ce alte dispozitive de monitorizare a contracepţiei pot observa doar un indicator de fertilitate (fie temperatura, fie modificarea nivelurilor hormonale), cyclotest baby este capabil să înregistreze şi să evalueze doi indicatori de fertilitate în acelaşi timp (temperatura şi nivelul de hormoni sau temperatura şi observarea consistenţei mucusului cervical). Astfel, cyclotest baby poate indica ovulaţia dumneavoastră cu mai multă acurateţe şi fiabilitate decât orice alt calculator de ciclu.
cyclotest baby are, de asemenea, o interfaţă USB integrată, pentru transferarea datelor dumneavoastră personale privind ciclul în calculatorul dumneavoastră personal. Cu ajutorul software-ului inclus, puteţi, fără niciun cost suplimentar, să creaţi, să tipăriţi sau să trimiteţi prin e-mail profilul dumneavoastră personal de fertilitate sau curba dumneavoastră de ciclu. Acest lucru poate fi foarte util medicului dumneavoastră şi poate câştiga timp preţios.

cyclotest are un istoric care se întinde pe o perioadă de peste 30 ani şi a fost dezvoltat şi perfecţionat în mod constant. cyclotest baby este fabricat în Germania.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult