Cum să rămân însărcinată cu Cyclotest Baby

Să rămâneţi însărcinată cu ajutorul cyclotest baby este uşor şi nu impune efort:

 

 • Utilizând monitorul de fertilitate cyclotest baby – şi începând din prima zi a ciclului dumneavoastră, până la începutul fazei dumneavoastră nefertile de după ovulaţie – în fiecare dimineaţă, imediat după ce v-aţi trezit, măsuraţi-vă temperatura corporală bazală, aşezând senzorul de măsurare integrat sub limba dumneavoastră (asemănător modului în care vă luaţi temperatura atunci când aveţi febră).
 • După câteva secunde se aude un semnal sonor scurt, indicând faptul că măsurătoarea s-a încheiat. Nu vă faceţi griji, nu puteţi efectua o măsurătoare incorectă – cyclotest baby este echipat cu un dispozitiv inteligent de monitorizare a măsurătorii şi ar emite un semnal acustic. În acest caz, pur şi simplu repetaţi măsurătoarea.
 • Imediat după măsurare, cyclotest baby vă indică pe afişajul său dacă sunteţi în faza dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat şi dacă sunteţi pe punctul de a începe să ovulaţi sau dacă sunteţi în faza dumneavoastră fertilă sau în faza dumneavoastră nefertilă. Exact în aceste zile indicate cu potenţial fertil foarte ridicat ar trebui să vă culcaţi cu partenerul dumneavoastră, deoarece această fază vă oferă cele mai mari şanse de a rămâne însărcinată.
 • Dacă doriţi, vă puteţi face un test de ovulaţie sau puteţi observa schimbarea mucusului cervical. Dacă acesta este schimbat (test pozitiv), puteţi introduce rezultatul în dispozitivul cyclotest baby şi veţi afla când veţi începe să ovulaţi în următoarele câteva ore. Astfel, doi indicatori de fertilitate (în primul rând, modificarea temperaturii corporale bazale, şi, în al doilea rând, modificarea nivelurilor hormonale) sunt incluse în calcularea fertilităţii optime şi indicarea cât mai exact posibil a momentului în care veţi începe să ovulaţi. Această funcţie este unică şi niciun alt dispozitiv de pe piaţă nu este capabil să calculeze atât de exact ovulaţia.
 • cyclotest baby vă indică rapid dacă sunteţi însărcinată. Astfel, aflaţi mult mai repede decât alte femei şi puteţi să vă adaptaţi stilul de viaţă (de exemplu, prin evitarea consumului de alcool şi nicotină), pentru a preveni riscul ca ceva să nu fie în regulă, în special în faza de început a sarcinii.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult