cyclotest baby dintr-o privire

cyclotest baby este un partener de încredere în faza dumneavoastră de planificare a unui copil, utilizând senzorul său de temperatură de înaltă precizie pentru a indica cele mai propice zile pentru sex în vederea conceperii unui copil. În acest mod, cyclotest baby poate reduce semnificativ timpul în care trebuie să aşteptaţi pentru a rămâne însărcinată şi prin aceasta vă aduce cu un pas mai aproape de copilul planificat pe care vi-l doriţi.


Este uşor şi confortabil de folosit: În unele zile ale ciclului dumneavoastră, imediat după ce v-aţi trezit, dar stând încă întinsă în pat, înainte de a vă da jos, efectuaţi măsurătoarea temperaturii dumneavoastră corporale, aşezând senzorul de temperatură sub limba dumneavoastră. Este emis apoi un semnal sonor, pentru a indica faptul că măsurătoarea a fost efectuată cu succes, moment în care puteţi citi pe afişajul cyclotest baby dacă sunteţi în faza dumneavoastră fertil, nefertilă sau cu potenţial fertil foarte ridicat. Citiți aici despre date tehnice și instrucțiuni.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult