Cyclotest Lady Sarcina

Cyclotest Lady Sarcina

Cyclotest Lady este un termometru digital special conceput pentru a măsura temperatura corporală bazală a femeilor la vârsta la care au potenția fertil. Temperatura maximă stabilită cu ajutorul senzorului este memorată până în momentul efectuării următoarei măsurători.

Spre deosebire de monitorul de fertilitate Cyclotest 2 Plus, Cyclotest Lady poate fi utilizat și de catre femeile care au ciclul neregulat sau care au un somn neregulat (spre exemplu lucrează în schimburi).

Cyclotest Lady nu este un termometru obișnuit. Are un display digital cu două zecimale și vine într-o carcasă protectoare împreună cu grafice speciale și un creion pentru înregistrarea valorilor temperaturii în decursul ciclului menstrual. Termometrul are vârful de masurare flexibil, măsoara cu precizie ridicată și anunță atunci când bateria este aproape consumată acest lucru fiind crucial pentru ca măsurătorile să fie luate corect.

Transferarea datelor pe un tabel vă permite să indicați cu precizie zilele fertile și cele nefertile de pe parcursul ciclului.

Tabelele păstrate cu grijă constituie indicatori importanți de diagnosticare și ar trebui să le luați întotdeauna la dumneavoastră atunci când aveți programare la medic. Acest lucru este recomandat in special în cazul unor cicluri neregulate.

Ovulația care survine de regulă în mijlocul ciclului, este decisivă pentru planificarea sarcinii și pentru contracepție.

Femeile care doresc sa planifice o sarcina si cauta ajutor, care au renuntat la contraceptivele hormonale, care au ciclul neregulat, care alapteaza sau se afla inainte de menopauza isi pot determina perioada fertila cu ajutorul Cyclotest Lady.

Descărcați instrucținile de operare pentru Cyclotest Lady în format PDF aici.

http://www.blow.ro/2013/03/18/primul-termometru-bazal-digital-pentru-controlul-fertilitatii/

 Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie