Experienţe în planificarea copiilor

experienţele-cu-cyclotest-baby-calculator fertilitate"Planificarea unui copil" este un subiect sensibil pentru multe cupluri. Decizia personală de a încerca să rămâneţi însărcinată rămâne privată şi nu este, de obicei, comunicată celor din afară. Teama de a vi se solicita permanent să vorbiţi despre această situaţie este uriaşă, în special dacă sarcina întârzie să se materializeze, chiar şi după câteva luni.
De aceea, experienţele femeilor care s-au aflat în aceeaşi situaţie sunt interesante.
Am adunat nişte poveşti care ne-au fost spuse nouă:

Am rămas însărcinată în cursul primului meu ciclu

În ziua în care am împlinit 33 de ani, am decis să nu mai iau pastila şi să renunţ la ea cât mai curând posibil. O luam de aproape 18 ani şi mă săturasem. Aveam deja un partener pe termen lung, cu care vroiam să îmbătrânesc.

Am cumpărat un calculator cyclotest, care vă indică zilele în care sunteţi fertile sau nu. În zilele fertile am utilizat un prezervativ – pe o perioadă de aproximativ 6 luni. A fost minunat şi neaşteptat de uşor.
Vorbisem despre copii şi începusem să ne întrebăm cum ar fi să fim părinţi. Când cel mai bun prieten al partenerului meu a devenit tată, am decis că vrem şi noi să avem un copil. Am continuat pur şi simplu să facem sex când cyclotest mi-a indicat că sunt fertilă şi am rămas însărcinată imediat. A fost o surpriză minunată.

Regine din Biberach


Planificarea celui de-al doilea copil al nostru

Aveam deja o fetiţă de doi ani şi doream să avem un al doilea copil, înainte ca eu să mă întorc la muncă. Dar timp de câteva luni, cea de-a doua sarcină pur şi simplu refuza să apară. Cu siguranţă făceam mai mult sex decât atunci când încercam pentru prima sarcină (este diferit atunci când nu ai copii), dar nu aveam nicio idee cu privire la cât de dificil avea să se dovedească a fi să rămân însărcinată a doua oară.
Ginecologul meu mi-a explicat cât de rapid scade fertilitatea după vârsta de 30 de ani şi a denumit acest fenomen infertilitate secundară. Mi-a recomandat să încep să-mi reglez ciclul, luând Piperul călugărilor şi, în acelaşi timp, să utilizez cyclotest baby pentru a-mi observa ciclurile, astfel încât să putem utiliza datele mele cu privire la ciclu ca bază pentru conceperea unei alte strategii, în cazul în care nu rămâneam însărcinată între timp.
Ciclul meu se reglase, în mod evident, curând după aceea, deoarece deja în al treilea ciclu cyclotest baby a indicat că este probabil să fiu însărcinată, ceea ce ginecologul meu mi-a confirmat din fericire, curând după aceea.

Ute din Sigmaringen


Deficit de fază luteală? Nicio problemă…

După ce ne-am căsătorit, partenerul meu şi cu mine ne-am propus să avem un copil. Dar în ciuda faptului că făceam sex în mod regulat, n-am rămas însărcinată pe o perioadă de câteva luni.
I-am cerut farmacistului meu câteva sfaturi cu privire la ce ar trebui să fac pentru început. Mi-a sugerat să încep să-mi observ ciclurile cu ajutorul cyclotest baby, pentru că multe pot fi citite dintr-o curbă de ciclu.
Am început să utilizez cyclotest baby de la începutul următorului meu ciclu. În cel de-al treilea ciclu, i-am trimis prin e-mail profilul meu de fertilitate ginecologului meu, care a diagnosticat imediat un deficit de fază luteală. Am tratat această problemă cu un remediu natural şi, două luni mai târziu, dispozitivul meu cyclotest baby mi-a indicat că sunt însărcinată.
Fără cyclotest, cu siguranţă nu am fi identificat deficitul meu de fază luteală ca fiind problema, atât de repede.

Christine din Osnabrück


Trimiteţi-ne propria dumneavoastră poveste personală cu cyclotest la info@cyclotest.ro, pentru ca noi să o putem publica aici.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult