Întrebări şi răspunsuri cu privire la cyclotest

Care este diferenţa între cyclotest şi alte calculatoare?

Cyclotest baby poate face mai mult. În timp ce alte calculatoare de ciclu pot să observe doar un singur indicator de fertilitate (fie temperatura, fie modificarea nivelurilor hormonale), cyclotest baby este în stare să înregistreze şi să evalueze doi indicatori de fertilitate în acelaşi timp (temperatura şi nivelul hormonal sau temperatura şi observarea consistenţei mucusului cervical). În acest fel, cyclotest baby poate indica momentul ovulaţiei în mod mai exact şi fiabil decât orice alt calculator de ciclu.

Cyclotest baby are, de asemenea, o interfaţă USB pentru transferarea datelor dumneavoastră personale pe calculatorul dumneavoastră personal. Cu ajutorul software-ului inclus, puteţi, fără niciun cost suplimentar, să creaţi, să tipăriţi sau să trimiteţi prin e-mail profilul dumneavoastră personal de fertilitate sau curba dumneavoastră de ciclu. Acest lucru poate fi foarte util medicului dumneavoastră şi poate câştiga timp preţios.

Cyclotest are un istoric ce se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani, timp în care a fost constant dezvoltat şi perfecţionat.

Cum poate cyclotest să mă ajute să rămân însărcinată?

Cyclotest baby vă poate ajuta să reduceţi perioada de timp scursă până rămâneţi însărcinată. Studiile au arătat că femeile care au ştiut când sunt zilele lor fertile din jurul ovulaţiei şi au făcut sex cu partenerii lor în această fază, au rămas însărcinate mult mai repede.
Cyclotest baby stabileşte zilele dumneavoastră fertile şi cu potenţial fertil foarte ridicat pe baza temperaturii dumneavoastră corporale. Dimineaţa, imediat după ce v-aţi trezit, dar înainte de a vă da jos din pat, măsuraţi temperatura dumneavoastră corporală cu ajutorul cyclotest baby. Cyclotest baby evaluează valorile temperaturii dumneavoastră şi vă indică pe afişajul său, imediat după măsurare, dacă sunteţi în faza dumneavoastră fertilă, nefertilă sau cu potenţial fertil foarte ridicat. Prin urmare, sunteţi ţinută la curent în fiecare zi cu privire la starea dumneavoastră de fertilitate şi vă puteţi coordona activitatea dumneavoastră sexuală în consecinţă, pentru a vă îndeplini dorinţa de a avea un copil foarte curând.

Cyclotest baby vă arată pe afişajul său când este util să observaţi un indicator suplimentar de fertilitate, de exemplu modificarea nivelurilor hormonale. În aceste zile, puteţi, în mod opţional, să efectuaţi un test hormonal. Cyclotest baby include rezultatul acestui test în calculele sale, indicându-vă când este iminentă ovulaţia şi, prin urmare, care este momentul optim pentru fertilizare.

Când pot începe să efectuez măsurătorile cu cyclotest?

Începeţi efectuarea măsurătorilor cu ajutorul cyclotest baby în dimineaţa ce urmează declanşării menstruaţiei dumneavoastră (Important: vă rugăm să aşteptaţi ca un ciclu să se finalizeze, după renunţarea la contraceptivele hormonale – sângerarea care apare imediat după renunţarea la contraceptiv este o simplă sângerare de întrerupere).
În prima zi a menstruaţiei dumneavoastră, apăsaţi şi ţineţi apăsat micul buton rotund de pe dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby, pentru a-i indica faptul că un nou ciclu a început. În dimineaţa următoare, imediat după ce v-aţi trezit, aşezaţi senzorul de temperatură cyclotest în unul din spaţiile de sub limba dumneavoastră, apăsaţi marele buton rotund şi aşteptaţi emiterea unui scurt semnal sonor, indicând faptul că măsurătoarea a fost finalizată.
Imediat după efectuarea măsurătorii, starea dumneavoastră curentă de fertilitate apare pe afişaj: fertilă, nefertilă sau cu potenţial fertil foarte ridicat.

Când şi cât de des ar trebui să efectuez măsurătoarea cu ajutorul dispozitivului cyclotest baby?

Puteţi începe să efectuaţi măsurătorile dumneavoastră zilnice cu cyclotest baby în dimineaţa ce urmează debutului menstruaţiei dumneavoastră.
Este important să fi dormit cel puţin 5 ore şi să nu vă fi dat jos din pat timp de o oră înainte de efectuarea măsurătorii.
Nu trebuie să continuaţi efectuarea măsurătorii în lunga fază nefertilă de după ovulaţie .

Trebuie să efectuez măsurătoarea întotdeauna la aceeaşi oră?

Prima măsurătoare din cadrul ciclului stabileşte un interval de timp de +/-2 ore, pentru măsurătorile ulterioare din cadrul ciclului. Acest interval de timp este redefinit pentru fiecare nou ciclu, prin efectuarea primei măsurători.

Dar dacă beau alcool sau nu dorm suficient?

În caz de nereguli (de exemplu: nu dormiţi suficient, somn de noapte întrerupt, petrecere sau consum de alcool), săriţi peste efectuarea măsurătorii cu ajutorul dispozitivului cyclotest baby în dimineaţa următoare. Dacă există insuficiente date cu privire la temperatură în cursul unui ciclu, faza fertilă este prelungită, pentru a vă conferi siguranţă.

Dar atunci când sunt bolnavă şi am febră?

Nu efectuaţi măsurători atunci când sunteţi bolnavă şi aveţi febră. Puteţi relua efectuarea măsurătorilor în mod normal, atunci când veţi fi din nou în formă şi sănătoasă.

Dar dacă iau medicamente /produse medicamentoase?

Dacă luaţi medicamente /produse medicamentoase pe termen lung, ar trebui să-l întrebaţi pe medicul sau farmacistul dumneavoastră dacă medicamentul /produsul medicamentos nu vă afectează temperatura corporală. În cazul unui răspuns pozitiv, opriţi efectuarea măsurătorii cu ajutorul dispozitivului cyclotest baby.

Datele nu pot fi citite pe calculatorul meu personal?

Pentru a putea citi datele din dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby, trebuie ca mai întâi să setaţi dispozitivul pe modul de transfer. Acest lucru este efectuat după cum urmează:

Conectaţi dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby la calculatorul dumneavoastră personal cu ajutorul cablului USB pus la dispoziţie.

Apăsaţi scurt butonul rotund mare de pe dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby (aşa cum faceţi dimineaţa, atunci când vă măsuraţi temperatura în momentul trezirii). Când primele segmente apar pe afişaj, apăsaţi şi ţineţi apăsat micul buton rotund, până când "USB" apare pe afişaj, apoi eliberaţi presiunea exercitată asupra micului buton rotund. Dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby este acum în modul de transfer şi puteţi citi profilul dumneavoastră de fertilitate cu ajutorul software-ului calculatorului personal.

Mesaj de eroare "Profil de fertilitate necreat?"

Software-ul cyclotest pentru calculatorul personal creează un fişier PDF după citirea datelor din dispozitivul dumneavoastră cyclotest baby. Mesajul de eroare apare dacă programul nu poate găsi un Cititor PDF sau dacă există o problemă la iniţierea programului. Vă rugăm să verificaţi sistemul dumneavoastră, pentru a vedea dacă este instalată versiunea curentă a unui Cititor PDF.

Este software-ul cyclotest compatibil cu Windows 7?

Citirea datelor dumneavoastră personale cu privire la ciclu, utilizând software-ul cyclotest conţinut în pachetul dumneavoastră iniţial cyclotest baby, funcţionează şi cu Windows 7. După ce sunt citite, datele cu privire la ciclul dumneavoastră sunt afişate într-un profil de fertilitate.

 1. cyclotest Baby

  cyclotest Baby

  850,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Calculatorul de ciclu cyclotest baby identifică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat în care există cea mai mare probabilitate de a rămâne însărcinată. Află mai mult
 2. cyclotest lady

  cyclotest lady

  81,00 RON
  24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS

  Termometru bazal digital pentru controlul ciclului menstrual.

  Află mai mult