cyclotest – test chlamydia rapid

Fii primul care scrie o recenzie acestui produs

Availability: În stoc

130,00 RON
24% Taxe incluse, Livrare gratuită în București CARGUS
SAU

Vizualizare generală rapidă

Pentru detectarea posibilelor infecţii cu chlamydia. Chlamydia în mod frecvent nu prezintă niciun simptom, dar consecinţele pe termen lung sunt grave – de exemplu infertilitatea.

cyclotest – test chlamydia rapid

Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă

Micşorează
Măreşte

Mai multe vizualizări

Detalii

Testul Rapid Chlamydia cyclotest vă oferă siguranţă dumneavoastră şi partenerului dumneavoastră: chlamydia este cea mai frecventă boală cu transmitere sexuală. Dar, deoarece în majoritatea cazurilor nu prezintă nici un simptom, mulţi oameni nu sunt conştienţi de faptul că sunt infectaţi.

Consecinţele pe termen lung ale unei infecţii cu chlamydia pot fi foarte grave. Chlamydia adesea produce infertilitate atât la femei cât şi la bărbaţi. Asemenea tuturor bolilor cu transmitere sexuală, chlamydia este transmisă prin contact sexual neprotejat. Deoarece este posibil ca infecţia să fi apărut cu ani în urmă, siguranţa unei relaţii lungi, monogame nu reprezintă nicio garanţie că nu sunteţi infectată.

 

 

Testele de Ovulaţie cyclotest sunt ideale în vederea utilizării în combinaţie cu dispozitivul de monitorizare a contracepţiei cyclotest 2plus. cyclotest 2 vă indică momentul în care este recomandabil să efectuaţi un test hormonal. Atunci când efectuaţi acest test hormonal şi rezultatul este pozitiv, puteţi introduce acest rezultat în dispozitivul dumneavoastră de monitorizare cyclotest 2 plus şi prin acesta puteţi indica faza dumneavoastră fertilă prin observarea unui indicator suplimentare de fertilitate (procesul de verificare dublă), ceea ce creşte şi mai mult fiabilitatea.

 

Pentru mai multe informaţii cu privire la cyclotest 2 plus – efectuaţi clic aici

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.