Despre fertilitate

perioada-fertilă-rămâi însărcinatăSă rămân însărcinată repede, dar cum?

Ca un cuplu, iniţiaţi faza dumneavoastră de planificare a unui copil nemailuând măsuri de protecţie. Dar, în aceste situaţii, apariţia unei sarcini imediat este extrem de rară. Pentru multe cupluri, acest lucru este adesea dificil de imaginat, deoarece aproape toţi cunoaştem cupluri care au avut parte de o sarcină neplanificată.

Dacă doriţi să aveţi un copil, ar trebui să întrerupeţi toate formele de contracepţie devreme şi ar trebui, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că sarcina poate apărea imediat. Iar accentul aici este pus pe “poate” – deoarece, adesea, durează o perioadă până când o femeie începe să ovuleze din nou, după ce a renunţat la contracepţia hormonală. Există, de asemenea, numeroase măsuri pe care le puteţi adopta în viaţa dumneavoastră de zi cu zi, care încurajează apariţia unei sarcini. Acestea sunt acţiuni minore, care pot avea un efect major asupra căii pe care o veţi parcurge până la obţinerea copilului după care tânjiţi.

Planificarea unei sarcini

În timp ce unii oameni lasă apariţia copilului pe seama norocului, alţii îşi planifică dorinţa de a avea un copil cu detalii precise.
În ambele cazuri, ajutoarele pentru planificarea unui copil vă pot susţine în planurile dumneavoastră şi puteţi calcula zilele în care există cea mai ridicată probabilitate de concepţie.

Miracolul sarcinii

cerinţele-pentru-a-rămâne-însărcinată-perioada-fertilă

Miracolul sarcinii explicat rapid – Cum apare o sarcină şi cum este fertilizat ovulul de către un spermatozoid?

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici


Cerinţele pentru o sarcină

cerinţe-pentru-sarcină-perioada-fertilă.

Ce cerinţe trebuie să fie îndeplinite pentru o sarcină? Ce se întâmplă înainte de o sarcină? Care este cel mai bun mod de a încuraja o sarcină? Ce ajutoare există pentru a rămâne însărcinată?

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici


Cum apare o sarcină?

sperma

Cât timp sunt fertilă şi cum apare o sarcină? Care este durata de viaţă a celulei ou şi, respectiv, a spermatozoizilor? Va fi fată sau băiat?

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

 

Ciclul femeii

profil-de-fertilitate

Ciclul femeii poate fi împărţit în zile nefertile şi fertile, atunci când o femeie poate să rămână însărcinată, dacă doreşte să aibă un copil.

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Fertilitatea şi ovulaţia

organismul-feminin

Ovulaţia survine neanunţată în interiorul organismului şi adesea în momente în care nu ne aşteptăm la ea. Această este o informaţie de importanţă crucială, deoarece cuplurile care îşi cunosc zilele fertile din jurul ovulaţiei rămân însărcinate mai repede!

Pentru a accesa articolul - efectuaţi click aici

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie