Test rapid de depistare a infecţiei cu Chlamydia

 Test rapid de depistare a infecţiei cu Chlamydia

Test individual pentru depistarea infecţiei cu chlamydia

Verificaţi dacă sunteţi infectată cu chlamydia!

Chlamydia este o infecţie ascunsă. Cu o singură probă prelevată din orificiul uterin, femeile pot afla simplu şi sigur dacă suferă de cea mai răspândită boală cu transmitere sexuală.
Testul rapid cyclotest Chlamydia vă permite să aflaţi rapid şi discret dacă suferiţi de o infecţie cu chlamydia. Chlamydia este boala cu transmitere sexuală cea mai răspândită la nivel mondial, dar în 80% dintre cazuri îmbolnăvirea nu prezintă niciun fel de simptome. Dar, chiar şi în absenţa simptomelor, persoana infectată poate transmite boala.
În plus, urmările pe termen lung ale infecţiei cu chlamydia sunt de cele mai multe ori fatale. Infertilitatea apărută la bărbaţi şi femei este în cele mai multe cazuri cauzată de infecţia cu chlamydia. La fel ca şi în cazul celorlalte boli cu transmitere sexuală, şi infecţia cu chlamydia are ca principală cauză contactul sexual neprotejat. Nici chiar certitudinea unei relaţii monogame de lungă durată nu poate reprezenta o garanţie, deoarece infectarea ar fi putut avea loc cu mulţi ani în urmă.

Care este modul de utilizare al testului rapid de depistare a infecţiei cu chlamydia?

Testul rapid este foarte uşor de utilizat şi poate fi făcut şi acasă. Acesta le oferă femeilor care suspectează o infecţie cu chlamydia o primă certitudine referitoare la o eventuală infecţie, prin prelevarea unei probe (frotiu) din colul uterin.

Cumpărarea testului de diagnosticare a infecţiei cu chlamydia

Suspectaţi o infecţie cu chlamydia? Sau suferiţi de simptomele unei eventuale infecţii cu chlamydia? Întrebaţi farmacistul despre testul rapid cyclotest Chlamydia!

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie