Cea mai simplă metodă de planificare a sarcinii

Cea mai simplă metodă de planificare a sarcinii

A aduce pe lume un copil pare cel mai natural și mai firesc act. Au făcut-o strămoșii noștri, atunci când pericolele îi amenințau pretutindeni, fără a recurge la vizite la doctor, planificare familială și alte instrumente care să ajute concepția, deci a rămâne însărcinată n-ar trebui să fie o încercare prea dificilă.  Nimic mai greșit! Presiunile societății actuale, cum sunt programul de lucru prelungit, stresul, stilul de viață nesănătos, la care se adaugă tendința în creștere de a amâna momentul aducerii pe lume a unui copil fac ca tot mai multe cupluri să întâmpine probleme atunci când vor să devină părinți. Dacă te numeri printre femeile care au încercat să rămână însărcinate fără succes, există o serie de lucruri de care ar trebui să ții cont și pe care le poți urma fără prea mult efort, timp sau bani.

Monitorizarea ovulației

Lună de lună, un ovul este eliberat de ovar și ajunge în uter, unde așteaptă să fie fecundat, fenomen care poartă numele de ovulație. Așa cum se poate deduce, cunoașterea cât mai precisă a momentului când se produce ovulația, deci ovulul este eliberat de uter, va crește semnificativ șansele de a rămâne însărcinată. Specialiștii vorbesc în acest sens despre o fereastră fertilă, un anumit interval (câteva zile, de regulă), când fertilitatea se menține la un nivel ridicat. În prezent, există o multitudine de dispozitive care îți permit să identifici perioadele fertile, oferta variând în funcție de metoda sau metodele folosite, modalitatea de utilizare etc. Vorbim atât despre instrumente complexe și costisitoare, cum sunt kit-urile de testare a ovulației sau monitoarele de fertilitate, cât și despre dispozitive simple, care necesită investiții minime, cum sunt termometrele bazale.

Cum poți planifica o sarcină folosind Cyclotest Lady și metoda temperaturii bazale?

Termometrul bazal Cyclotest Lady propune o metodă specială de monitorizare a fertilității, deși se bazează pe cunoștințe elementare, ușor de interpretat, despre organismul unei femei. Pornind de la premisa că în momentul ovulaţiei, are loc o creştere a temperaturii corpului, pentru a crea un mediu cât mai propice pentru fertilizarea ovulului, vei putea să stabilești cu precizie momentul în care are loc ovulaţia şi, deci, perioada fertilă, atunci când sunt șansele cele mai ridicate să rămâi însărcinată.

Pentru ca această metodă să funcționeze, trebuie să îţi măsori temperatura în fiecare dimineaţă, imediat după trezire, atunci când corpul se află în stare de repaos total.  Astfel, măsurătoarea va fi cât mai precisă. Temperatura indicată va fi notată ulterior într-un calendar, zi de zi, timp de cel puţin şase luni, pentru mai multă acurateţe, iar datele obţinute îţi vor arăta care sunt zilele fertile din lună.

Avantaje

Display-ul mare, uşor de citit, care arată temperatura cu două zecimale, face ca termometrul să fie practic şi confortabil în timpul folosirii, iar carcasa protectoare cu care este prevăzut îţi permite să-l iei cu tine în vacanţă, fără teama de a-l deteriora, iar vârful flexibil este un avantaj în plus.

Mai mult, datorită funcţiei de memorare a ultimei valori înregistrate, poţi să-ţi continui somnul şi să notezi mai târziu temperatura măsurată. În plus, un semnal sonor te va anunţa de fiecare dată când bateria este aproape consumată, pentru un plus de eficienţă.

De ce să lași lucrurile la voia întamplării atunci când te pregătești să devii mamă? Cyclotest Lady, cu multiplele sale funcții și avantaje, este un dispozitiv simplu și ingenios, care te va ajuta să îți îndeplinești dorința de a aduce pe lume un copil. Comandă-l de aici chiar acum!

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie