Sexul și sarcina – când şi cât de des?

Cât de des trebuie să faceţi sex atunci când planificaţi să aveţi un copil?sexul-planificarea-unui-copil

Câteva sfaturi bune pentru început:
Nu vă dedicaţi întreaga viaţă sexuală dorinţei de a avea un copil – aceasta creează presiune fără a fi necesar şi încurajează blocajele psihologice.
Faceţi sex cât de des aveţi chef - prin sex se eliberează hormonii fericirii şi acest lucru îşi pune amprenta asupra dumneavoastră.

Sincronizarea este cea care contează, nu calitateacalendarul

La urma urmei, nu este important cât de des faceţi sex, ci dacă faceţi sex la momentul potrivit. Multe cupluri “încearcă” multă vreme în zadar, deoarece pur şi simplu fac sex în momente în care este puţin probabil sau chiar imposibilă apariţia unei sarcini.

Femeia este fertilă numai timp de câteva ore în fiecare ciclu. Împreună cu durata de viaţă a spermatozoizilor bărbaţilor, aceasta produce un interval de timp fertil de aproximativ 5 - 6 zile (zile fertile) în jurul ovulaţiei.

Sexul în zilele fertilecuplu-tânăr

Dacă vreţi să rămâneţi însărcinată, este util să ştiţi când ovulaţi în timpul zilelor fertile, astfel încât să puteţi face sex soldat cu succes, în mod special în acele zile, dar deoarece ovulaţia survine, în cea mai mare parte neobservată, în interiorul organismului dumneavoastră, este dificil de stabilit cu precizie când survine efectiv. au fost concepute ajutoare pentru planificarea unui copil. care afişează şi anticipează când sunteţi fertilă şi când ovulaţi, pe baza datelor dumneavoastră personale privind ciclul.

Utilizaţi aceste cunoştinţe, deoarece cuplurile care vor să aibă copii şi care îşi concentrează partidele de amor pe zilele fertile din jurul ovulaţiei concep mai repede un copil. Faceţi sex în timpul acestei faze cât de des aveţi chef – în general sexul este recomandat din două în două zile în cadrul intervalului fertil.

Unii doctori sunt chiar mai precişi în recomandările lor: pentru a influenţa în mod pozitiv şansele de a rămâne însărcinată, ar trebui să faceţi sex cu două zile înainte de ovulaţie şi apoi chiar în ziua ovulaţiei. cyclotest baby vă indică zilele dumneavoastră cu potenţial fertil foarte ridicat chiar dinainte de ovulaţie, astfel încât să vă puteţi adapta viaţa amoroasă în consecinţă.

Nu esistă produse care să se potrivească cu această selecţie